ΒΑΡΔΙΑ Live

Η Βάρδια Live δημιουργεί, οργανώνει και υποστηρίζει σημαντικά πολιτιστικά και καλλιτεχνικά γεγονότα. Η δραστηριότητά μας ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη και εδώ και 30 χρόνια ξεδιπλώνεται σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε πόλεις των Βαλκανίων και της Ευρώπης.

Συνεργαζόμαστε με δήμους, πολιτιστικούς οργανισμούς, φεστιβάλ, συλλόγους, κοινωνικές οργανώσεις, φορείς, ξενοδοχεία και κέντρα διασκέδασης, διοργανώνουμε events με προσοχή στη διατήρηση της αισθητικής και πολιτιστικής ταυτότητας για την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση του κόσμου.

Έχοντας στο πλευρό μας μια δυνατή ομάδα από έμπειρα στελέχη, συμμετέχουμε στα σημαντικότερα πολιτιστικά, μουσικά και θεατρικά γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ελλάδα. Κάθε χρόνο συνεργαζόμαστε με πολλούς έλληνες και ξένους γνωστούς καλλιτέχνες, τραγουδοποιούς, τραγουδιστές, μουσικά και θεατρικά σχήματα που εμπιστεύονται την εκπροσώπησή τους απ’ τη Βάρδια Live.

Η πολυετής εμπειρία μας επεκτείνεται και στους τομείς διοργάνωσης ημερίδων, συνεδρίων, συμποσίων και κοινωνικών εκδηλώσεων (γάμων, δεξιώσεων κ.ά.) σε όλη την Ελλάδα.

Πέρα από την υπευθυνότητα και την ικανότητά της άριστης διοργάνωσης, οι συνεργάτες μας-σύμβουλοι για θέματα πολιτισμού και επικοινωνίας, προτείνουν ιδέες και πολιτιστικές προτάσεις σύμφωνα πάντα με το ύφος και τον χαρακτήρα της κάθε εκδήλωσης.

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

Locomondo

Koza Mostra

Γιωργος Καζαντζης

Fortissimo

Γιωργος Σταυριανος

ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ